پودر کاشت ناخن یا همان پودر اکریلیک سالهاست که در سالنهای آرایشی جزء اصلی لوازم کاشت ناخن است. اکریلیک پودری پلیمری است که در واکنش با مایع مونومر(محلول لیکوئید) شکل خمیری به خود گرفته و برای کاشت ناخن مورد استفاده قرار میگیرد. در این مطلب به معرفی پودر کاشت ناخن ۱، انواع آن و روش استفاده از آن پرداختهایم:
انواع پودر اکریلیک
امروزه از انواع مختلفی از پودرهای اکریلیک در طیف گستردهای از رنگ و درخشش و برندهای مختلف در بازار وجود دارد که به شما حق انتخاب میدهد تا به دلخواه خود و مناسب با مدل کاشتتان انتخاب کنید.
طریقهی استفاده از پودر کاشت ناخن ۱
- ابتدا به وسیلهی لاک پاککن هرگونه لاکی که روی ناخن است را پاک میکنیم. سطح ناخن باید عاری از هرگونه چربی و آلودگی باشد و کاملا تمیز گردد.
- سپس مانیکور و زیرسازی اولیه را قبل از کاشت ناخن انجام میدهیم. با کشیدن بافر نرم روی سطح ناخن درخشش و چربی آن را از بین میبریم.
- در این مرحله باید انتخاب کنید که آیا میخواهید کاشت با پودر اکریلیک را مستقیما روی ناخن طبیعی و با نصب فرمر انجام دهید یا بعد از تیپ گذاری روی ناخن کاشت را انجام میدهید.
- بعد از نصب فرمر یا تیپ، ضدقارچ زده و بعد از آن یک لایه پرایمر روی کل بستر ناخن میزنیم. در این صورت مواد کاشت بهتر به آن چسبیده و از بلند شدن کاشت جلوگیری میشود.
- قلم کاشت پودر را داخل محلول لیکوئید فرو میکنیم. دقت داشته باشید که قلم هیچگونه آلودگی یا مواد اضافی نداشته باشد. برای اطمینان از این امر قبل از موادگذاری چندین بار قلم را داخل لیکوئید کرنید. دستمال کاغذی یا پد بدون پرز را برداشته تا موادی که روی آن چسبیده شده پاک شود. سپس نوک قلم را به آرامی روی سطح پودر بکشید و به اندازهی کافی پودر بردارید.
- مواد را روی سطح ناخن قرار داده و توسط قلم آن را پخش کنید. میتوان موادگذاری را به صورت تکمرحلهای هم انجام دهید. در این صورت کاشت وانبال نامیده میشود.
- سطح ناخن را به سه قسمت تقسیم کرده و هربار با گذاشتن مواد در یک قسمت، کل سطح ناخن را کاور نمایید.
- زمان دهید تا اکریلیک روی ناخن کامل خشک شود. سپس با سوهان برقی سطح ناخن را صاف و یکدست کنید و با سوهان دستی لبههای آن را فرم دهید.
- در نهایت روی آن لایهای تاپ شاین با لاک بزنید.