هواگرفتن کاشت ناخن همانطور که میدانید عامل یک اشتباه در عملیات کاشت است. درصورتیکه عملی به درستی انجام نشود کاشت ناخن هوا میگیرد. در این مطلب به موضوع دلایل هواگرفتن کاشت ناخن و راههای جلوگیری از آن پرداختهایم. در ادامهی مقاله با ما همراه باشید تا شما را با این مسئله و دلایل آن آشنا کنم.
دلایل هواگرفتن کاشت
- اولین مسئله و مهمترین دلایل هواگرفتن کاشت ناخن تشخیص درصد چربی ناخن مشتری میباشد. درصورتیکه ناخن مشتری به صورت مادرزادی چرب باشد باید با استفاده از پرایمر با درصد اسید بالا این چربی را کم کنید. و اگر ناخن خشک باشد باید از پرایمر بدون اسید استفاده کرد.
- برای ناخنهایی که روی آنها کاشت انجام شده استفاده مکرر از استون و پد لاک پاک کن مرگ کاشت ناخن را در پی دارد.
- در بعضی موارد علت هوا گرفتن میتواند ناسازگاری مواد با ناخن باشد که جای نگرانی نیست و پس از چند بار ترمیم مشکل حل خواهد شد.
- اگر به صدف ناخنی که روی آن کاشت انجام شده ضربه وارد شود ممکن است باعث ترک یا فاصله گرفتن مواد از سطح ناخن شده که در این صورت کاشت دچار هوا گرفتگی میشود.
- در صورتیکه کاشت از سر ناخن شروع به هواگیری کند یا به صورت ورقهای کنده شود، علت آن نشست نادرست مواد روی ناخن و سوهانکشی نادرست میباشد. سوهانکشی باید به صورت شیب به سمت نوک ناخن انجام شود.
- درصورتیکه کاشت از سمت لبهی ناخن شروع به هواگرفتن و ورقهشدن کند، علت آن میتواند کم زدن پرایمر به کنار ناخنها و عدم سوهانکشی شیبدار مخصوص لبهی ناخن و یا یکدست انجام ندادن موادگذاری روی سطح ناخن باشد.
روشهای جلوگیری از هواگرفتن کاشت
- گام اول برای جلوگیری از هوا گرفتن کاشت ناخن تشخیص درصد چربی ناخن و زدن پرایمر بر اساس آن است.
- سوهانکشی و دورگیری ناخن باید به صورت اصولی و درست انجام شود. استفاده از سر سوهان مناسب برای دورگیری و محو کردن مواد روی ناخن امری لازم و ضروری است.
- زیرسازی کاشت ناخن بسیار اهمیت دارد و باید کاملا تمیز و با حوصله انجام شود. تمامی سطح ناخن(حتی قسمت نزدیک به کوتیکول) باید بافرکشی شود. البته استفاده از بافر به گونهای درست که سطح صاف صدف ناخن از بین نرود.
- در این مرحله باید موادگذاری را انجام دهید. سعی کنید از مواد مرغوب استفاده کرده و آن را به وسیلهی قلم مخصوص کاشت که دارای الیاف طبیعی است انجام دهید. در این صورت مواد بین الیاف قلم حبابدار نمیشوند. مواد را به صورت ضربهای روی صدف ناخن بگذارید. مطمئن شوید بین مواد هوایی باقی نمانده باشد و کاملا به سطح ناخن چسبیده باشد.
- نکتهی مهم دیگر اینکه مواد باید خمیری شکل باشند نه اینکه روی دست شُره کنند.
- استفاده از مواد مرغوب برای کاشت بسیار مهم است. چرا که اگر مواد ناخالصی داشته و یا از درجهی کیفی خوبی برخوردار نباشد، هواگرفتن کاشت حتمی است.