ژل بیلدر ناخن زیرمجموعه ای از مواد ژل در کاشت ناخن است. معمولا به صورت کاسه ای در بازار عرضه می شود. علاوه بر کاشت ناخن، برای صدف سازی ناخن و همینطور در طراحی ناخن جهت برجسته سازی و شبنم گذاری نیز استفاده می شود. در ادامه به پاسخ پرسش ژل بیلدر ناخن چیست؟ می پردازیم.
انواع ژل در کاشت ناخن
برای کاشت ناخن با ژل باید از مواد ژلی مخصوص در لایه سازی سطح ناخن استفاده شود که ممکن است نام برخی از آنها از جمله ژلیش، پلی ژل، ژل بیلدر و…. را شنیده باشید. اما در کل این مواد ژلی به ۲ نوع ژل نرم و ژل سخت تقسیم می شوند. ژل بیلدر نوعی ژل سخت محسوب می شود. ژل های نرم معمولا دارای انعطاف پذیری زیاد هستند.به همین دلیل ناخن های این نوع ژل معمولا کوتاه نگه داشته می شوند. این ژل ها به راحتی با استون پاک می شوند.ژل های سخت همانطور که از نامشان پیداست دارای سختی و استحکام بیشتری هستند. به همین دلیل می توان برای اضافه کردن طول ناخن از آنها استفاده کرد. به دلیل اینکه بیلدر ژل از نوع ژل های سخت می باشد، کار با این ژل برای ایجاد پوششی سخت با ضخامت مناسب و فرم دلخواه بر روی ناخن می باشد.
ابزار و مواد مورد نیاز در آموزش کاشت ناخن با ژل بیلدر
- سوهان برقی
- دستگاه یووی
- عقب زن
- نیپر
- سر سوهان اشکی مانیکور
- سر سوهان کاغذی نرم
- سر سوهان استوانه الماسه
- سر سوهان استوانه دورگیر مانیکور
- تیپ
- چسب ناخن
- کاتر
- سوهان دستی
- ضد قارچ
- بیس کات یا پرایمر ژل
- ژل بیلدر(رنگ دلخواه)
- قلم کاشت با ژل
- کلینزر
- پد کلینزر
مزایای کاشت ناخن با ژل بیلدر
در آموزش کاشت ناخن با بیلدر ژل، این کاشت به علت انعطاف بالایی که دارد ماندگاری بالایی را داراست و به همین علت دیرتر نیز می شکند.سوهان کشی کمتر در این کاشت موجب سریعتر انجام شدن آن و در عین سرعت، ظرافت بالایی نیز دارد.همچنین برای افرادی که به مواد اکریلیک (کاشت با پودر) حساسیت دارند گزینه بسیار مناسبی می باشد.برای افرادی که بوی لیکویید در کاشت های پودری آنها را اذیت می کند گزینه بسیار مناسبی می باشد.
معایب کاشت با ژل بیلدر
در آموزش کاشت ناخن به این روش کار کاشت به صورت ناخن به ناخن پیش می رود و همین امر حوصله بیشتری از ناخن کار را می طلبد.هزینه آن از کاشت های پودری گرانتر است که همین امر موجب می شود که هر ناخن کار و یا مشتری ای سراغ آن نرود.
در مقالات بعدی به آموزش کاشت ژل بیلدر می پردازم.