امروز قصد دارم کاشت ناخن با پلی ژل را برایتان به صورت کامل توضیح بدم. چون همونطور که می دانید پلی ژل این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است. این طرفداری از پلی ژل بی دلیل نیست. بخاطر اینکه در این نوع از کاشت ناخن مزایای زیادی دارد. که در ادامه این مقاله بهش می پردازیم.
برای خرید پلی ژل LUGX کلیک کنید.
مزایای پلی ژل
در مورد مزایای پلی ژل خیلی موارد رو میشه عنوان کرد ولی مهم ترین آن ها این است که پلی ژل مثل پودر استحکام بسیار بالایی دارد. ولی در عین حال از پودر بسیار انعطاف پذیرتر است. پلی ژل باعث می شود کاشت شما سریع تر انجام شود. پلی ژل حدودا 23 درصد از کاشت پودر و حدودا 16 درصد از هارد ژل سبک تره و همینطور زود خشک نمیشه که باعث میشه بتونید بارها به اون تغییر شکل بدید.
وقتی با پلی ژل کار می کنید از بوی قوی که توی کاشت پودر وجود دارد خبری نیست و این هم برای شما خوبه و هم مراجعه کنندگان شما و همچنین صدمه ای به ناخن شما وارد نمیکند.
زمان ماندگاری کاشت پلی ژل حدودا 21 روزه و البته که تخصص ناخنکار و برند پلی ژلی که استفاده میکنید هم بسیار در ماندگاری پلی ژل تاثیرگذار است. و همینطور از پلی ژل می تونید به عنوان کاور ناخن یا لمینت هم استفاده کنید. که بعدا یک مقاله آموزشی راجب آموزش لمینت ناخن با پلی ژل می نویسم.
معایب پلی ژل
کاشت با پلی ژل، مواد گذاری باید به صورت ناخن به ناخن انجام شود. به همین دلیل مرحله مواد گذاری کمی زمانبر است.به علت گرانتر بودن مواد پلی ژل، قیمت کاشت پلی ژلی از پودر گرانتر است.پلی ژل تا زمانی که زیر دستگاهUV نرود خشک نمی شود. به همین دلیل امکان شره کردن مواد دور ناخن زیاد است. باید در مرحله مواد گذاری قبل از رفتن زیر دستگاه UV دور ناخن دائم چک شود.
برای خرید پلی ژل هارمونی کلیک کنید.
وسایل مورد نیاز برای کاشت با پلی ژل
1 – ابزار مانیکور
2 – ضدقارچ
3- پرایمر
4- بیس کت
5- پلی ژل
6- لیکوئید پلی ژل
7 -دستگاه یو وی
8- تاپ کت
9- فرمر
کاشت با پلی ژل دارای ۵ مرحله می باشد:
- زیرسازی
- نصب فرمر
- موادگذاری
- سوهان کشی
- از بین بردن ناهمواری های احتمالی
در مقالات بعدی به آموزش مرحله به مرحله ی کاشت با پلی ژل می پردازم.