کاشت ناخن با پودر جز یکی از اصلی ترین شیوه های کاشت ناخن است , با آموزش کاشت ناخن با پودر و ابزار لازم برای کاشت آشنا شوید .
انواع پودر اکریلیک کاشت ناخن
پودر کلیر یا کریستالی
پودر کلیر یا کریستالی در حالت خشک به رنگ سفید است. اما پس از ترکیب شدن با لیکویید و پس از پولیش شدن کاملا شیشه ای و بی رنگ میشود. به هیچ وجه قابلیت پوشانندگی یا کاور کردن ندارد. بی رنگ است و سطح زیرین را با تمام جزییات نشان می دهد . معمولا برای پوشاندن کاشتهایی استفاده میشود که مایلیم جزییات نمایش داده شوند و تغییر رنگ نیز نداشته باشند. اما سطح صاف و صیقلی باشد.
پودر های صورتی
پودر های صورتی در حالت خشک معمولا به رنگ صورتی ملایم هستند. اما پس از ترکیب شدن با لیکویید و پولیش شدن شفاف میشوند و زمینه ملایمی از رنگ صورتی خواهند داشت. خاصیت پوشانندگی (کاور کردن) ندارند و سطح زیرین را با جزییات نشان می دهند و تنها با داشتن زمینه ملایمی از رنگ صورتی، حالتی طبیعی و شفاف به کاشت میدهند .
پودرهای پوشاننده
پودرهای کاور به سه دسته “هلویی” “صورتی” و “کرم” تقسیم میشوند. این پودرها پس از ترکیب شدن با لیکویید و حتی پس از پولیش شدن کاملا حالت غیر شفاف و پوشاننده دارند و اجازه نمیدهند چیزی از سطح زیرین آنها دیده شود.
پودرهای رنگی
این پودرها در تمامی تناژهای رنگی وجود دارند و معمولا در موارد تزیین و دیزاین و.. استفاده میشوند. واز نظر ماهیت کاملا مشابه با پودرهای اکریلیک کاشت هستند.
لوازم مورد نیاز کاشت ناخن پودری
1 -پودر کاشت ( صورتی pink یا شفاف clear )
2 -جا پودری یا گوده
3 -لیکوئید
4 -پمپ لیکوئید
5 -پرایمر (چسب بین ناخن و مواد)
6- لاک مانیکور
7- ضد قارچ (برای جلوگیری از عفونت های قارچی)
8- قلم پودر ( قلم تخت شماره 6 یا 8 )
9 – روغن (جهت سهولت در کار پولیش)
10- چسب (جهت چسباندن تیپ)
11- تیپ (پایه کوتاه – پایه بلند – فرنچ – طرحدار)
12- پوشر یا عقب زن 13- نیپر یا گوشت گیر
14-کاتر سرگرد یا صاف یا هر دو – جهت کوتاه کردن تیپ
15- ناخن گیر
16- بافر
17 -برق ناخن و لاک ناخن جهت طراحی و دیزاین ناخن کاشته شده و در آخر یک جعبه ابزار تا وسایل فوق را در آن قرار دهیم .
کاشت قلم پودری یا اکرولیک :
ابتدا مانیکور خشک را انجام می دهیم. سپس تیپ مناسب را انتخاب کرده و داخل آن را سوهان می کشیم تا یکدست شود.سپس داخل خط تیپ را چسب می ریزیم. اضافات چسب را میگیریم. روی خط لبخند ناخن می چسبانیم. به این نکته دقت شود که تیپ را طوری محکم بچسبانیم که بین تیپ و ناخن حباب ایجاد نشود. حال خط تیپ را با سوهان دستی یا برقی محو می کنیم. روی تیپ را با سوهان مات می کنیم. سپس با کاتر به اندازه دلخواه مشتری کوتاه می کنیم. حالا ضد قارچ میزنیم. فرصت می دهيم تا خشک شود و بعد از آن پرایمر را می زنیم.
توجه شود که پرایمر تا 20 دقیقه می تواند فعال باشد. وقتی پرایمر رل زدیم باید یه مکث 1 الی 2 دقیقه ای انجام دهیم و بعد شروع به مواد گذاری قلم را داخل گوده که از قبل لیکویید ریختیم می زنیم. اضافات لیکویید رو از سر قلم میگیریم. و بعد انرا داخل پودر به حالت جارویی می کشیم .
نکته: توجه کنید که پودر در سر قلم نه آنقدر شل باشد که چکه کند و نه آنقدر سفت که هنوز سفیدک پودر معلوم باشد باید به حالت خمیری برداشته شود.
حال از سر ناخن شروع میکنیم به موادگذاری بدین حالت که فاصله مواد از کوتیکول و ریشه ناخن 1 میلیمتر باشد. مواد را به حالت ضربه ای روی ناخن می زنیم. اضافات مواد را به حالت جارویی می کشیم. اگر احساس کردید که مواد در حال خشک شدن است قلمتان را داخل لیکویید بزنید و مواد را بخوابانید . سپس قلم را دوباره به لیکویید زده و اینبار از بالاسر به گوشه های ناخن ضربه می زنیم و هواگیری می کنیم. حال دوباره مواد می گذاریم تا به اندازه مناسب مواد روی ناخن قرار گیرد در انتها فرورفتگی ها را چک کرده و آنرا با مواد پر می کنیم. سپس یک استراحت می دهیم تا مواد خشک شود. به صورت کامل روی سطح ناخن رو با سوهان زبر میکشیم تا صاف و یکدست شود. سپس سوهان نرم می کشیم و بعد پولیش و بافر و در انتها ویتامینه کردن ناخن.
در این مرحله از کاشت ناخن پودری باید سوهان روی کاشت را در ۴ مرحله زیر بزنید:
- سوهان دور
- سوهان روی سطح ناخن ها
- سوهان دستی
- بافر کشی
پوست اطراف ناخن را به روغن اغشته می کنیم که این کار علاوه بر از بین بردن گرده ها، پوست را صاف و سیقلی می کند در پایان هم می توانیم از برق ناخن یا تاپ کات( لاک خشک کن) بعنوان محافظ استفاده کنیم.
- روی سطح ناخن ها را برق ناخن بزنید و در صورت تمایل به کمک لاک ناخن روی سطح ناخن ها را طراحی کنید.
خلاصه كاشت ناخن پودری
- مانیكورخشك
- انتخاب تیپ مناسب براي صدف ناخن ها
- خش انداختن بر روي صدف ناخن
- استفاده از ضد قارچ
- چسباندن تیپ ها
- كوتاه كردن قد تیپ ها ب اندازه ي دلخواه
- فرم دهي به تیپ ها ب فرم دلخواه
- از بین بردن خط تیپ
- زدن پرایمر و مواد گزاري
- سوهان كشي سطحي
- دورگیري
- بافر و پلیش كشي